O nama

Već 20 godina naša kompanija donosi na tržište Srbije najnovije trendove u opremanju doma. Višegodišnje iskustvo, omogućava nam da iz godine u godinu podižemo lestvicu kada je u pitanju asortiman sve za kuću, da postavimo visoke standarde i opravdamo poverenje naših kupaca. Prilikom svake naše odluke rukovodimo se potrebama kupaca i njima prilagođavamo svoje poslovanje, asortiman, komunikaciju i uslugu.

Home Plus objekte možete pronaći u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a putem web i telefonske prodaje, naši proizvodi dostupni su i u svim drugim delovima zemlje.

Naš tim je sastavljen od mladih, ali iskusnih profesionalaca, koji prate svetske trendove, dok konstantnom edukacijom dodatno se unapređuju u svojim oblastima. Posebno smo ponosni na saradnju sa srpskim kompanijama, kao i na veliki broj artikala koje one za nas proizvode pod privatnom robnom markom. Takvim vidovima saradnje, naša kompanija dodatno podstiče lokalnu proizvodnju.

Od proleća 2017. godine kompanija je promenila ime, ali je njena misija ostala ista – želimo da pomognemo našim kupcima i omogućimo im da svoju kuću pretvore u dom! I to na jednom mestu - u Home Plusu! Želimo vam ugodnu kupovinu!

 

Vaš +IOME PLUS!