Isporuka

BESPLATNA ISPORUKA za porudžbine preko 5.000 rsd

Home Plus je obezbedio besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije, za sve porudžbine putem sajta i call centra, vrednosti veće od 5.000 rsd. Ukoliko je vrednost porudžbine manja, isporuka se naplaćuje po jedinstvenoj ceni od 200 rsd.

 

Rok i detalji isporuke

Rok isporuke zavisi od vrste robe, načina plaćanja, kao i raspoloživosti u momentu poručivanja.

  • Netehnička roba: 2 - 3 radna dana
  • Tehnička roba: 3 - 5 radnih dana
  • Nameštaj: poseban rok isporuke koji može biti do 60 dana

Navedeni rok se računa od dana, kada operater putem telefona, potvrdi kupcu da je roba raspoloživa i da je moguće izvršiti isporuku. Operater poziva kupca i u slučaju da roba trenutno nije raspoloživa, sa predlogom produženog roka isporuke ili sličnog zamenskog artikla.

Isporuka se vrši na adresu koju kupac ostavlja prilikom popunjavanja formulara na sajtu. Sve naknade izmene prijavljuju se pozivom call centra 011 4155 155 ili putem kontakt forme na sajtu.

Isporuke se vrše radnim danima i subotom, isključivo na teritoriji Srbije.

  • Na široj teritoriji Beograda (max 30 km od centra), isporuku vrši Home Plus, sa unošenjem u stambeni prostor
  • Na ostaloj teritoriji Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom, sa napomenom da se artikli velikog gabarita (bela tehnika i nameštaj) isporučuju bez unošenja u stambeni prostor. Ukoliko kupac želi uslugu unošenja u stambeni objekat, plaća jedinstvenu cenu od 500 rsd

Montaža nameštaja nije sastavni deo isporuke. Ova dodatna usluga se posebno naplaćuje i dogovara sa operaterima ili prodavcima u objektima. Cena zavisi do vrste artikla.

Kurirska služba nije u obavezi da sačeka proveru stanja paketa. Ukoliko kupac, nakon otvaranja paketa, primeti oštećenje, prijavljuje reklamaciju putem call centra 011 4155 155 ili kontakt forme, u roku od 24h od momenta isporuke (ne odnosi se na nedelju). Nakon toga, kurir je dužan da se vrati na adresu kupca, napravi zapisnik o reklamaciji i preuzme oštećenu robu.

 

Ekspres isporuka za Beograd

Po zahtevu kupca, vršimo i ekspres isporuku istog dana. Usluga je moguća samo na užoj teritoriji Beograda, za porudžbine primljene radnim danima do 10h i isključivo za artikle, koji su u momentu poručivanja, dostupni na našem lageru. Isporuka se obavlja istog dana do 21h, a kupac plaća jedinstvenu cenu od 1.000 rsd.

 

Home Plus isporuka na kućnu adresu

 

Sve istaknute cene usluga transporta su sa PDV-om i odnose se na celokupnu pošiljku, nezavisno od broja, težine i dimenzije artikala sadržanih u njoj. Za isporuku robe, kupljene u Home Plus prodavnicama, važe posebna pravila. Tačne informacije možete dobiti od zaposlenih u objektu, kao i pozivom call centra 011 4155 155.