Isporuka

BESPLATNA ISPORUKA za porudžbine preko 4.999 rsd

Home Plus je obezbedio besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije, za sve porudžbine putem sajta i call centra, vrednosti veće od 4.999 rsd. Ukoliko je vrednost porudžbine manja, isporuka se naplaćuje po jedinstvenoj ceni od 280 rsd.

Besplatna isporuka se ne odnosi na vanstandardne pošiljke, one se naplaćuju na upit, pozivom operatera call centra. Sve pošiljke koje zahtevaju “specijalno rukovanje”, odnosno nisu paket pravilnog oblika maksimalnih dimenzija 80x60x100 cm, u čvrstom pakovanju, i/ili iz bilo kojeg razloga ne mogu da idu na traku automatskog sortira i zauzimaju poseban prostor u vozilu, tretiraju se kao vanstandardne i podležu obračunu cena u skladu sa dodatnim troškovima koji takvi paketi iziskuju (manuelna manipulacija, veća zapremina vozila i skladišnog prostora, dodatna mehanizacija pri manipulaciji). Isporuku gabaritnog nameštaja vršimo samo do naših prodajnih objekata.

Rok i detalji isporuke

Rok isporuke zavisi od vrste robe, načina plaćanja, kao i raspoloživosti u momentu poručivanja.

  • Netehnička roba: 3 do 5 radnih dana
  • Tehnička roba: do 7 radnih dana
  • Nameštaj: do 12 radnih dana

*za tehničke aparate i nameštaj, koji nisu na lageru, važi poseban rok isporuke (može biti do 60 dana)

Navedeni rok se računa od dana, kada operater putem telefona, potvrdi kupcu da je roba raspoloživa i da je moguće izvršiti isporuku. Operater poziva kupca i u slučaju da roba trenutno nije raspoloživa, sa predlogom produženog roka isporuke ili sličnog zamenskog artikla.

Isporuka se vrši na adresu koju kupac ostavlja prilikom popunjavanja formulara na sajtu. Sve naknade izmene prijavljuju se pozivom call centra 011/4-155-155 ili putem kontakt forme na sajtu.

Isporuke se vrše radnim danima, isključivo na teritoriji Srbije.

  • Na široj teritoriji Beograda (max 30 km od centra), isporuku vrši Home Plus, sa unošenjem u stambeni prostor
  • Na ostaloj teritoriji Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom, sa napomenom da se artikli velikog gabarita (bela tehnika i nameštaj) isporučuju bez unošenja u stambeni objekat.

Montaža nameštaja nije sastavni deo isporuke. Ova dodatna usluga se posebno naplaćuje i dogovara sa operaterima ili prodavcima u objektima. Cena zavisi do vrste artikla.

Kurirska služba nije u obavezi da sačeka proveru stanja paketa. Ukoliko kupac primeti oštećenje, nakon otvaranja paketa, prijavljuje reklamaciju putem call centra 011 4155 155 ili kontakt forme, u roku od 24h od momenta isporuke (odnosi se na radne dane). Nakon toga, kurir je dužan da se vrati na adresu kupca, napravi zapisnik o reklamaciji i preuzme oštećenu robu.

 

Ekspres isporuka za Beograd

Po zahtevu kupca, vršimo i ekspres isporuku istog dana. Usluga je moguća samo na užoj teritoriji Beograda, za porudžbine primljene radnim danima do 10h i isključivo za artikle, koji su dostupni na našem lageru u momentu poručivanja. Isporuka se obavlja istog dana do 21h, a kupac plaća jedinstvenu cenu od 1.000 rsd.

 

Home Plus isporuka na kućnu adresu

 

Sve istaknute cene usluga transporta su sa PDV-om i odnose se na celokupnu pošiljku, nezavisno od broja, težine i dimenzije artikala koje sadrži. Za isporuku robe, kupljene u Home Plus prodavnicama, važe posebna pravila. Tačne informacije možete dobiti od zaposlenih u objektu, kao i pozivom call centra 064/8978619.