Isporuka za porudžbine putem sajta i call centra

BESPLATNA ISPORUKA za porudžbine preko 5.000 rsd

Home Plus je obezbedio besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije, za sve porudžbine putem sajta i call centra, vrednosti veće od 5.000 rsd. Ukoliko je vrednost porudžbine manja, isporuka se naplaćuje po jedinstvenoj ceni od 200 rsd.

 

Rok i detalji isporuke

Rok isporuke zavisi od vrste robe, a naznačeni broj dana se računa od datuma obrade porudžbine:

  • Netehnička roba: 2 - 3 radna dana
  • Tehnika: 3 - 5 radnih dana
  • Nameštaj: poseban rok isporuke koji može biti od 30 do 60 dana

Nakon obrade porudžbine, operater kupcu telefonom potvrdjuje kada će roba biti isporučena i precizira dodatne detalje.

Isporuka se vrši na adresu koju kupac ostavlja prilikom popunjavanja formulara na sajtu. Sve naknade izmene prijavljuju se pozivom call centra 011 4155 155 ili putem kontakt forme na sajtu.

Isporuke se vrše radnim danima i subotom, isključivo na teritoriji Srbije.

  • Na široj teritoriji Beograda (max 30 km od centra), isporuku vrši Home Plus, sa unošenjem u stambeni prostor
  • Na ostaloj teritoriji Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom, sa napomenom da se artikli velikog gabarita (bela tehnika i nameštaj) isporučuju bez unošenja u stambeni prostor. Ukoliko kupac želi opciju unošenja u stambeni objekat, plaća jedinstvenu cenu od 500 rsd

 

Ekspres isporuka za Beograd

Po zahtevu kupca, vršimo i ekspres isporuku istog dana. Usluga je moguća samo na užoj teritoriji Beograda i za porudžbine primljene radnim danima do 11h. Isporuka se obavlja istog dana do 21h, a kupac plaća jedinstvenu cenu od 1.000 rsd.

 

Kurirska služba nije u obavezi da sačeka proveru stanja paketa od strane kupca. Ukoliko kupac, nakon otvaranja paketa, ustanovi da je artikal oštećen, prijavljuje reklamaciju pozivom call centra 011 4155 155. Nakon toga, kurir je dužan da se vrati u roku od 24h, napravi zapisnik o reklamaciji i preuzeme robu od kupca.

 

Sve istaknute cene usluga transporta su sa PDV-om i odnose se na celokupnu pošiljku, nezavisno od broja, težine i dimenzije artikala sadržanih u njoj. Za isporuku robe, kupljene u Home Plus prodavnicama, važe posebna pravila. Tačne informacije možete dobiti od zaposlenih u objektu, kao i pozivom call centra 011 4155 155.